Collectorin Black Week - ennätykset menivät uusiksi!

Collectorin Black Week - ennätykset menivät uusiksi!

Black Week huipentui Cyber Mondayhin ja nyt on aika summata vuoden isoin ostosviikko – ennätyksiä rikottiin päivittäin.

Verrattuna vuoden takaiseen kauppiaat myivät Collectorin avulla keskimäärin 79 % enemmän koko Black Weekin aikana ja yksistään Black Fridayna 51 %. Ei mennyt huonosti Cyber Mondaynakaan, kun kasvua edellisvuoteen oli jopa 67 %.

”Aiemmin kampanjat ovat keskittyneet Black Fridayhin, mutta viime vuosina trendi on ollut tarjota alennuksia pitkin viikkoa. Pohjoismaisella tasolla tänä vuonna Black Friday oli selkeästi suurin päivä, joita sunnuntain ja maanantain myynnit kirittivät. Toinen selkeä trendi tänä vuonna oli myynnin kasvaminen jo alkuviikosta. Kuluttajat eivät kuitenkaan ennätä kyllästymään viikon aikana, sillä Cyber Monday kasvaa niin vahvasti”, sanoo Collectorin General Manager Payments Mikael Anstrin.

Collectorilla nähdään useita tekijöitä kasvun taustalla. Yllättävintä oli kuitenkin ostajakunnan vanhempien ikäryhmien tuoma kasvu.

”Suurinta kasvua nähtiin yli 64-vuotiaiden ikäryhmässä – jopa 73 % - ja seuraavaksi eniten 55-64-vuotiaiden joukossa. Kun myymäläasiointia suositellaan vältettävän, ovat suuret ikäluokat siirtyneet joukolla verkkokauppojen pariin. Black Week näyttelee kauppiaille ja kuluttajille entistä suurempaa roolia, kun kampanjat aloitetaan aiemmin ja tarjouksia julkistetaan pitkin viikkoa”, toteaa Collectorin General Manager Payments Mikael Anstrin.

Tilastoja:

Black Weekin kasvu Suomessa + 79 %

Black Fridayn kasvu Suomessa + 51 %

Cyber Mondayn kasvu Suomessa + 67 %

 

Lisätietoja aiheeseen liittyen: 

Mikael Anstrin General Manager Payments, Collector Bank 

Puh: +46 73 656 21 28  

Sähköposti: mikael.anstrin@collectorbank.se 

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Please set a blog tag to enable Related blog posts