Collector Bankin yrityslasku tekee ostamisesta vaivatonta

Parin viime vuoden aikana yrityslaskun kysyntä on kasvanut merkittävästi. Verkkokauppiaat haluavat tänä päivänä tarjota yritysasiakkailleen kuluttajakauppaa vastaavan ostokokemuksen. Ostamisen tulee olla helppoa, nopeaa ja turvallista myös yritysasiakkaille.

Collector Bankin yrityslasku tekee ostamisesta vaivatonta

Me Collectorilla pyrimme vastaamaan tähän tarpeeseen. Kehittämämme palvelut helpottavat yritysten välistä verkkokauppaa ja vauhdittavat myyntiä. B2B-maksuratkaisujemme avulla kauppias sekä tavoittaa kattavammin uusia asiakasryhmiä että välttyy tarpeettomilta hallinnointitoimilta.

Collector tarjoaa kauppiaille palvelun, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman ostamisen kaikille y-tunnuksellisille asiakkaille. Yritykset, yhdistykset, julkiset laitokset – kaikki voivat ostaa helposti Collectorin yrityslaskulla. Myös pienet ja vastaperustetut yritykset voivat yhtä lailla ostaa laskulla tai osamaksulla.

Ostaja ei enää tarvitse yrityksensä luottokorttia

Yrityslaskulla ostajalla ei tarvitse olla yrityksensä luottokorttia tai tilinkäyttöoikeutta – eikä omiakaan maksuvälineitä tarvitse käyttää firman ostoksiin. Toinen iso yrityslaskun hyöty on ehdottomasti paperityön poistuminen. Ostaja voi yksinkertaisesti osoittaa laskun suoraan yrityksensä taloushallintoon.

Laskulla ostaminen antaa lisää maksuaikaa ja lisää ostajan turvaa kaupassa: tuotteet voi maksaa vasta kun ne on saatu. Samalla kauppiaan ei kuitenkaan tarvitse odotella saataviaan, vaan hän saa maksun heti ostoa seuraavana pankkipäivänä. Luottoriskin kantaa Collector Bank.

Entä ovatko yritysasiakkaidesi ostot aiemmin keskeytyneet siihen, että kaupantekoa varten on vaadittu ennakkorekisteröitymistä, asiakastilin tekemistä tai laskutussopimusta? Collectorin yrityslaskulla ostamalla näitä viivytyksiä ja myynnin kompastuskiviä ei ole.

Toimii kuin kuluttajille tarjottavat palvelut

Yrityslaskun toimintamalli on tuttu kuluttajille verkossa tarjottavista laskupalveluista. Ostoskorin täyttämisen ja ostajan perustietojen syöttämisen jälkeen Collectorin täysin digitaalinen ja automaattinen järjestelmä tekee päätöksen siitä, voidaanko ostos hyväksyä ostettavaksi laskulla tai osamaksulla, hoitaa sen jälkeen laskutuksen asiakkaan valitsemalla tavalla ja tarvittaessa järjestää saatavan perinnän ostajalta.

Kehitystyö jatkuu

Yrityspalveluiden kehitystyö Collectorilla on jatkuvaa ja siihen panostetaan paljon. Laskun lisäksi kehitämme parhaillaan erilaisia osissa maksamisen ratkaisuja sekä aidosti monikanavaisia ratkaisuja, joissa myös yritysasiakas voi ostaa yhtä helposti niin verkossa, mobiilissa kuin kivijalkakaupassa. Lisäksi digitalisoimme prosessiin liittyviä palveluita mahdollisimman pitkälle.

Collector Bankin yrityslaskupalveluja on jo käytössä useilla kotimaisilla ja pohjoismaisilla kauppiailla sekä verkossa että myymälässä.

Jos haluat tietää lisää tai sinulla on kysymyksiä - klikkaa tästä ollaksesi yhteydessä asiantuntijaan.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

Collector Bankin yrityslasku tiivistetysti:

  • Kaikille y-tunnuksellisille asiakkaille
  • Lasku on kätevin vaihtoehto. Ostaja ei tarvitse yrityksensä luottokorttia tai tilinkäyttöoikeutta eikä joudu myöskään käyttämään omia maksuvälineitään
  • Collector hoitaa laskutuksen kauppiaan kanssa sovitulla tavalla. Lasku voidaan lähettää verkkolaskuna, sähköpostitse tai paperisena
  • Lasku suoraan yrityksen taloushallintoon; kun lasku tilataan sähköisenä, on koko prosessi täysin paperiton
  • Tuo isoja säästöjä pienentämällä manuaalisen työn määrää. Collector Bankin ratkaisu hoitaa automaattisesti luottotietojen tarkistuksen, laskutuksen, muistutukset ja perinnän
  • Ratkaisu pienentää kauppiaan riskiä: Collector Bank kantaa luottoriskin ja maksaa kauppiaalle rahat heti seuraavana pankkipäivänä
  • Asioinnin nopeus, helppous ja aito verkkopalvelukokemus kasvattavat myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä
  • Laskulla ostaminen antaa lisää maksuaikaa ja lisää ostajan turvaa kaupassa: tuotteet voi maksaa vasta kun ne on saatu
  • Ostajan tunnistaminen ja allekirjoittaminen hoituvat digitaalisesti omilla pankkitunnuksilla
  • Helppo ja nopea käyttöönotto; sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille suunnatut maksuratkaisut toteutetaan saman rajapinnan kautta. Tarjolla on lisäksi runsaasti käyttöönottoa helpottavia valmiita verkkokauppamoduuleja sekä useita kumppanien ja maksupalvelutarjoajien toteutuksia

Turvallista ja sujuvaa maksamista verkkokaupassa

Vastaamon tietomurto nosti tietoturvan tapetille – ja hyvä niin. Aiheellisesti myös maksamisen turvallisuus on otettu mukaan tähän keskusteluun.

Kulukatto tuli ja asiakkaan tunnistautumisvaade muuttui, vaan muuttuiko sittenkään mikään?

Miten lainsäädännön päivittyneet vaatimuksen näkyvät maksamisen arjessa? Muuttunut ostoskokemus ja vanhan tutun laskun voittokulku.

Collector Bankin yrityslasku tekee ostamisesta vaivatonta

Verkkokauppiaat haluavat tänä päivänä tarjota yritysasiakkailleen kuluttajakauppaa vastaavan ostokokemuksen. Ostamisen tulee olla helppoa, nopeaa ja turvallista myös yritysasiakkaille.